0
0.00 0 tuotetta

Ostoskori on tyhjä.

Juuso

Fysioterapeutti AMK

Olen Juuso Pikkarainen, askellusklinikan uusi fysioterapeutti. Fysioterapeuttina olen toiminut vuodesta 2019. Suurin kiinnostuksen kohteeni on ihmisen toiminta- ja liikuntakyvyn arviointi ja kehittäminen. Vahvin osaaminen minulta löytyykin tuki- ja liikuntaelin vaivoista.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita niin akuuteista, pidempiaikaisista kuin toistuvistakin kivuista ja vaivoista kärsivät asiakkaat. Hoidan niin lihas- ,nivel-, jänne- kuin hermoperäisiäkin vaivoja päästä varpaisiin. Minulla on kokemusta myös leikkauksen jälkeisestä kuntoutuksesta sekä lasten, nuorten ja urheilijoiden kuntoutuksesta.

Fysioterapiaa toteutan asiakkaan yksilölliset tavoitteet ja toiveet huomioiden. Minulla on laaja urheilutausta ja liikuntamyönteisyys näkyy myös vastaanotollani. Fysioterapiassa pyrin antamaan kuntoutujalle tarvittavat keinot ja ohjeet aktiiviseen kuntoutukseen tavoitteiden saavuttamiseksi. Liikeohjauksen ja harjoittelun lisäksi käytän erilaisia manuaalisia tekniikoita ja teippauksia. Minulle löytyy vastaanottoaikoja myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Varaat minulle kätevästi ajan askellusklinikan verkkoajanvarauksen kautta.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram