Blackboard tasapainolauta

9,90 99,00 

Blackboard tasapainolauta on uusi ja innovatiivinen tapa aktivoida ja harjoittaa nilkan ja jalkaterän spesifejä liikemalleja. Laudalla voidaan vahvistaa alaraajojen lihaksia ja parantaa samalla koko kineettisen ketjun hallintaa ja liikeaistia. Urheilijoilla laudan avulla voidaan ehkäistä loukkaantumisia ja optimoida mm. lihasten aktivoitumista lajinomaisissa harjoitteissa ja parantaa samalla liikkeen kontrollia ja hallintaa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Blackboard tasapainolauta tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden harjoittaa jalan erityisiä liikemalleja, sekä hermolihasjärjestelmää.

Laudan kaksi kytkettyä alustaa voivat liikkua itsenäisesti ja se mahdollistaa erillisen etu- ja takajalan tiettyjen liikemallien erillisen harjoittelun. Liikeakselit voidaan sijoittaa vapaasti, mikä tukee mobilisaation lisäksi myös tiettyjen (ehkä puutteellisten) lihasryhmien kohdennettua aktivointia ja vahvistamista, mitä tavallisella tasapainolaudalla et pääse tekemään.

Peruspakettiin kuuluu 3 normaalikokoista ja siirrettävää kiilaa, sekä ohjeet harjoitteluun. Lisävarusteina kantopussi ja haastavammat kiilasetit. Laudan koko on 24cm x 17,5cm x 3,5cm ja paino 0,5kg.

 

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Tuote

Blackboard kantopussi, Blackboard lisäkiilat (kartio), Blackboard lisäkiilat (korotettu pyöreä), Blackboard tasapainolauta